Liikekiinteistöjen energianhallinta
kokonaispalveluna

Autamme niin liike- kuin toimistokiinteistöjen omistajia optimoimaan kiinteistöjen energiankustannukset ja olosuhteet täysin vallankumouksellisella tavalla. Yhdistämme nykyiset automaatiojärjestelmät ja mittarit keskustelemaan samaa kieltä, jolloin säästetään kustannuksissa ja kiinteistön olosuhteet paranevat.

Oikeilla toimenpiteillä kiinteistön energiankustannukset laskevat ja olosuhteet ovat asukkaille optimaaliset.

Vallankumouksellinen kiinteistöjen hallintapalvelu

Olemme kehittäneet täysin uuden tavan hallita, seurata ja kehittää kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita. Palvelun avulla säästät kiinteistösi ylläpitokustannuksissa ilman suuria investointeja. Pyrimme aina hyödyntämään kiinteistössä jo olemassaolevia laitteistoja ja mittareita, et siis välttämättä tarvitse uusia laitteistoja palvelumme piiriin liittymiseksi. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa, seuraamme kiinteistöjen energiankulutusta, olosuhteita sekä muita tärkeitä indikaattoreita täysin reaaliajassa.

Energianhallinta

Järkeistämme kiinteistön energiankäytön tarkan seurannan, huipputehojen optimoinnin sekä käytön mukaisen tekniikan ohjauksen avulla. Näin kiinteistön energiatalous pysyy optimaalisena.

Tarkka budjetointi

Kiinteistön omistajan ei tarvitse rekrytoida omia resursseja kiinteistöjen hallinnointiin, kun GreenUp tarjoaa kustannustehokkaat sähköiset työkalut ja ylivertaisen osaamisen kiinteistökokonaisuuden hallintaan.

Osaava etätalkkari

Kiinteistöissä tapahtuviin olosuhdemuutoksiin voidaan reagoida reaaliajassa​. Mittausdata kulkee langattomista sensoreista GreenUpin suojattuun valvomoon. Tarvittavat säädöt tehdään pääosin etänä.

GreenUp -palvelun vaiheet

Alkukartoitus ja historiadatan keruu

Asiantuntijamme kartoittaa kiinteistötekniikan, energia- ja olosuhdetiedot sekä hankkii energian historiadatat energiayhtiöiltä.

Etäluettavien mittareiden asennus

Kiinteistöön asennetaan tarvittavat tuntitason energiamittaukset esim. (sähkö, lämpö, vesi) sekä tarpeenmukaiset olosuhdemittaukset esim. (lämpötila, huonekosteus, CO2, paine-ero).

Vesivuotovahdin kytkentä

Kiinteistöihin kytketään vesivuotovahti, jolloin päästään seuraamaan vedenkulutusta sekä havaitaan mahdolliset vesivuodot.

Perustetaan olosuhdevalvomo

Energia-asiantuntijamme analysoivat ja optimoivat kiinteistösi energiankulutusta, olosuhteita sekä muita tärkeitä indikaattoreita.

Kiinteistöautomaatio kytketään etävalvomoon

Liitämme kiinteistöt olemassa olevat automaatiolaitteet osaksi kiinteistön GreenUp Optimi- etävalvomoa, jolloin kiinteistötekniikka synkronoidaan toimimaan tehokkaasti kokonaisuutena. Rikastamme myös kiinteistöautomaatiota älyohjauksien avulla, jotka optimoivat mm. sääennusteiden, ulko- ja sisälämpötilojen, käyttöveden kulutuksen sekä muiden mittausten avulla kiinteistön energiankulutusta ja olosuhteita.

Kiinteistön optimointi

Ylläpidämme, optimoimme, säädämme ja huolehdimme jatkuvasti kiinteistön kokonaisuudesta, joka takaa asukkaille huolettoman ja tasaisen asumisen laadun sekä pienentää energiakustannuksia.

Meihin luottavat

Katso laskurin avulla GreenUp palvelun takaisinmaksuaika!

GreenUp-2 (1)

Muita hyötyjä

Viihtyisät sisäilmaolosuhteet

Kun sisäilmaolosuhteita seurataan ja ohjataan automaattisesti reaaliajassa, kiinteistössä on muun muassa terveellinen hiilidioksiidipitoisuus sekä optimaalinen lämpötila​ ja ilmankosteus​.

Ekologisuus

Haluaisitko että kiinteistösi olisi ympäristömme kannalta kestävällä pohjalla, mutta et tiedä mistä pitäisi aloittaa? Me voimme auttaa sinua pääsemään säästö- ja päästötavoitteisiin aikataulussa​.

Kiinteistösi pitkä elinkaari on turvattu

Reaaliaikaisen paine-eron seurannan ja käytön mukaisen tekniikan ohjauksen avulla kiinteistön elinkaari pitenee huomattavasti. Elinkaaren aikaiset kustannukset, jotka ovat usein kiinteistöissä suurimmat kuluerät, pienenevät huomattavasti.

Asiakkaiden kokemuksia palvelusta

Katso video

Asunto Oy Hietalahden Puistikko

”GreenUpilla on huippuosaajia, ammattilaisia siihen että, ymmärtää eri järjestelmien toimintaa ja saa optimoitua ne keskenään yhteensopiviksi.”

Pyydä tarjous palvelusta

Pyydä tarjous GreenUp -palvelusta täyttämällä alla oleva lomake.